Su Depolarının Özellikleri

Su Depolarının Özellikleri

Su Depolarının Özellikleri

Polietilen su depoları, depolama tankları, köşeli, dik silindir ve yatay olmak üzere üç çeşittir. Köşeli depolar 40 litreden 500 litreye kadardır. Yatay su depoları 300 litre ile 5000 litre arasındadır. Dik silindir su depoları 200 litre ile 25000 litre arasındadır. Bu depoları evlerinizde kullanabileceğiniz gibi tarım alanlarındaki sulama bölgelerinde ve daha birçok farklı alanda kullanabilirsiniz.


Su depoları polietilen malzemeden üretilmiştir. Polietilen, çevre dostu, geri dönüştürülebilen bir üründür. Tüm ürünler Sağlık Bakanlığından onaylıdır ve TSEK kalite belgeleri mevcuttur. Ürünler monoblok üretilmiştir, yani herhangi bir ek parçaları, kaynak ve perçin yoktur, tek parçadır. Bu da ürün kalitesini arttırmaktadır.


Su depoları darbelere karşı dayanıklıdır, U.V ışınlarına karşı dayanıklıdır, güneş ışığı geçirmez, hava şartlarından etkilenmez, -5/ +65 dereceye kadar dayanıklıdır. Bunun dışında hafiftir, kokusuzdur, yosun tutmaz, sadece su ile kolayca temizlenir, hijyeniktir ve sağlıklıdır. Su depolarınızı 6 ay veya 1 yılda bir temizlemeniz gerekmedir. 


Etiketler :